5% kedvezmény – minden termékből 20.000 Ft vásárlás felett kód: “clever5”

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETT

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 24/7

BIZTONSÁGOS FIZETÉS
SIMPLE PAY
Akció!

VEGNUM MULTI-D Plus kapszula (30db)

Original price was: 5500 Ft.Current price is: 4800 Ft.

Multivitamin, a természet erejével: új, komplex összetételű multivitamin kapszula antioxidánsokban gazdag zöldség- és gyümölcskivonatokkal, illetve 2000NE kiválóan felszívódó növényi D-vitaminnal.

Szerezz 4 800 Hűségpont-ot Melynek értéke 480 Ft
Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez
Cikkszám: VEGN11 Kategóriák: ,

Multivitamin, a természet erejével: új, komplex összetételű multivitamin kapszula antioxidánsokban gazdag zöldség- és gyümölcskivonatokkal, valamint 2000NE megfelelően felszívódó növényi D-vitaminnal.

Egyedülálló és forradalmian új összeállításban tartalmazza 29 zöldség, gyümölcs és egyéb növény kivonatát, valamint 18 alapvető vitamint és ásványi anyagot, köztük az immunrendszer normál működéséhez szükséges C- és D-vitamint, cinket, szelént, B6- és B12-vitamint is.

Kinek ajánljuk a Vegnum Multi-D kapszulát?
Akinek a multivitaminja nem tartalmaz a hazai ajánlásoknak megfelelő, 2000 NE (nemzetközi egység) D-vitamint.

Aki 1 készítményben szeretné megvásárolni multivitaminját és tökéletesen hasznosuló D-vitaminját.

Aki jelenleg is használ multivitamint, de fontosnak ítéli a zöldség- és gyümölcskivonatok napi szintű szedését.

Akinek fontos, hogy a kiegyensúlyozott, vegyes étrendjét és egészséges életmódját értékes antioxidánsokban értékes zöldség- és gyümölcs kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is támogassa.

A VEGNUM kapszulát 14 éves kortól javasolt fogyasztani.

Mitől különleges a Vegnum Multi-D kapszula?
Mert egyedülálló és forradalmian új összeállításban tartalmazza 29 zöldség, gyümölcs és más növény kivonatát, amely klinikailag igazoltan serkenti a szervezet antioxidáns-kapacitását.
* Nemzer, Fink, és Fink (2014). Új megfigyelések egy táplálékkiegészítő oxidatív és nitrozatív stresszre gyakorolt hatásáról az emberi szervezetben. Journal of Food Science and Nutrition. doi: 10.1002/fsn3.178

Mert olyan innovatív, növényi eredetű, mikrokapszulázott D3-vitamint is tartalmaz, amely a korai klinikai vizsgálatok során akár az olajban oldottnál is hatékonyabb D-vitamin-felszívódást biztosíthat*.

*Bioavailability of Different Vitamin D Oral Supplements in Laboratory Animal Model, Egidijus Šimoliunas, Ieva
Rinkunaite, Živile Bukelskiene, Virginija Bukelskiene, Medicina 2019, 55, 265; doi:10.3390/medicina55060265

Mert 18 alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, köztük az immunrendszer tökéletes működéséhez szükséges C- és D-vitamint, cinket, szelént, B6- és B12-vitamint is.

Miért fontos, hogy a Vegnumban többféle antioxidáns is található?
Mert a szervezetünkben felszaporodó szabadgyökök folyamatosan támadják sejtjeinket, megkötésük pedig az antioxidáns enzimrendszer feladata. A védelmi rendszer működéséhez vitaminokra és ásványi anyagokra van igényünk.
Mert az antioxidáns vitaminok együttes adása hatásosabb, mint külön-külön történő fogyasztásuk. Az élő szervezetben ugyanis az antioxidánsok, köztük a vitaminok, egységes, egymásra épülő rendszert hoznak létre.

Milyen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz a Vegnum Multi-D kapszula és mi a szerepük?

1 kapszulában található tartalom:
SPECTRA (29 féle zöldség-, gyümölcs- és egyéb növényi kivonat) - 100mg
A-VITAMIN - 800 μg
Az A-vitamin részt vesz megfelelő vasanyagcserében, hozzájárul a bőr és a látás normál állapotának megőrzéséhez, illetve az immunrendszer megfelelő működéséhez.
B1-VITAMIN - 1,1 mg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer kiváló működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a szív megfelelő működéséhez.
B2-VITAMIN - 1,4mg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a normál vasanyagcseréhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.
B3-VITAMIN (NIACIN) - 16 mg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.
B5-VITAMIN (PANTOTÉNSAV) - 6 mg
Részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. Hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez is.
B6-VITAMIN - 1,4 mg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a vörösvérsejt képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
B7-VITAMIN (BIOTIN) - 50 μg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához.
B9-VITAMIN (FOLSAV) - 200 μg
Hozzájárul a normál vérképződéshez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához és az immunrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz az ideális aminosav-szintézisben és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.
B12-VITAMIN - 2,5 μg
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a vörösvérsejt képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás enyhítéséhez.
C-VITAMIN - 160 mg
Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a megfelelő kollagénképződésen keresztül a bőr, a csontozat, a fogak és a porcok ideális állapotának működéséhez. Ezen felül fokozza a vas felszívódását és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
VITASHINE NÖVÉNYI EREDETŰ D3-VITAMIN - 50 μg (2000 NE)
Hozzájárul az immunrendszer ideális működéséhez, valamint az egészséges izomfunkció és csontozat fenntartásához. Segíti a vér normál kalciumszintjének fenntartását és a kalcium, illetve a foszfor normál felszívódását/hasznosulását.
E-VITAMIN - 10 mg
Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
K1-VITAMIN - 50 μg
Részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.
CINK - 10 mg
Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében és a sav-bázis egyensúly fenntartásában, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer ideális működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez. Hozzájárul a haj, bőr, köröm megfelelő állapotának fenntartásához, valamint részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
MAGNÉZIUM - 100 mg
Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve az elektrolit-egyensúly fenntartásához. Részt vesz az ideális energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul továbbá a normál pszichológiai funkció megőrzéséhez, a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez
MANGÁN - 2 mg
Részt vesz a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
KRÓM - 40 μg
Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul az ideális vércukorszint fenntartásához.
SZELÉN - 55 μg
Hozzájárul a pajzsmirigy és az immunrendszer megfelelő működéshez, valamint a normál bélműködéshez. Segíti a haj és a köröm normál állapotának megőrzését és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hogyan és mikor javasolt szedni?

Napi 1 kapszulát ajánlott szedni. A VEGNUM MULTI-D kapszulát étkezést követően.

Tartalom 1 db kapszulában:

Spectra 29-féle zöldség és gyümölcs kivonat: 100 mg

A-vitamin:800 mcg

B1-vitamin:1,1 mg

B2-vitamin:1,4 mg

B3-vitamin:16 mg

B5-vitamin 6mg

B6-vitamin:1,4 mg

B7-vitamin 50 mcg

B9-vitamin 200 mcg

B12-vitamin 2,5 mcg

C-vitamin:160 mg

Vitashine növényi eredetű D3-vitamin:50 mcg

E-vitamim:12 mg

K1-vitamin 50 mcg

Cink:10 mg

Magnézium:100 mg

Mangán:2 mg

Króm:40 mcg

Szelén:55 mcg

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, ezáltal a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a készítmények jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Minőségét megőrzi, lásd a csomagoláson.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VEGNUM MULTI-D Plus kapszula (30db)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám: VEGN11 Kategóriák: ,
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
X